Powered by
Фондация ДЕВАМ – Индо-българско общество за изкуство и култура, ви кани да участвате във веселието по случай празника ХОЛИ. 27.03.2011 11:30 ЧАЙНАТА на ул. “Г. Бенковски” № 11

Фондация ДЕВАМ – Индо-българско общество за изкуство и култура, ви кани да участвате във веселието по случай празника ХОЛИ.

Цветната фиеста с много индийски песни, танци, ритуали и храна ще се проведе на 27.03.2011 г. /неделя/ от 11:30 до 15:00 ч. в Чайната на ул. Бенковски 11.

Този празник има както социално-културен аспект, така и религиозен и биологически. Холи се празнува в тази част от годината, когато тялото все още чувства известна мудност в прехода от студената зима към топлата и светла пролет. Нека да използваме тази възможност и да отпразнуваме Холи заедно. Холи ни провокира да отблокираме натрупали се емоции и чувства през годината. Холи е времето, в което трябва да проявим разбиране и обич към заобикалящите ни хора, да обновим себе си, да се усмихнем по-широко и да отворим сърцата си.

ПОКАНА ЗА ПРАЗНИКА

Заявка за участие може да бъде направена през страницата на Българско сдружение аюрведа или на е-mail: devamibsac@gmail.com  до 22.03.2011 г. Местата са ограничени.27.03.2011 11:30

Регистрационна форма:

НОВИНАР

Запишете се за актуална информация направо в електронната Ви поща.

ПОЛЕЗНО

СЪБИТИЯ