Powered by
Имаме удоволствието да Ви поканим на поредния семинар на тема: „Влиянието на консервантите върху микрофлората в организма на човека” На този семинар участниците ще научат повече за: - какво представляват консервантите и къде се прилагат - можем ли да избегнем употребата им в нашето ежедневие - ролята на пробиотиците за възстановяване на баланса - естествени пробиотици в нашата кухня 01.11.2015 11:00 ч ЧАЙНАТА на ул. “Г. Бенковски” № 11

 

Имаме удоволствието да Ви поканим на поредния семинар на тема:

 

„Влиянието на консервантите върху микрофлората в организма на човека”

    На този семинар участниците ще научат повече  за:

  - какво представляват консервантите и къде се прилагат

  - можем ли да избегнем употребата им в нашето ежедневие

  - ролята на пробиотиците за възстановяване  на баланса

  - естествени пробиотици в нашата кухня

 

ОЧАКВАМЕ ВИ на 1 ноември 2015г., НЕДЕЛЯ, в

 ЧАЙНАТА на ул. “Г. Бенковски” № 11

 

ПРОГРАМА

                                                                                         

10:30-11:00   Регистрация

11:00–12:30   „Влиянието на консервантите върху микрофлората в организма на човека”

                      /лектор  подп. Георги Драганов /

12:30-13:00    Аюрведичен обяд                        

Цена на Лекцията: 8 лева

 Срещу допълнително заплащане от 10 лв. можете да поръчате аюрведичен обяд, включващ супа, основно ястие и десерт   

Записване за участие можете да направите на страницата на Българско Сдружение Аюрведа:http://www.ayurvedabg.info/activities–Актуални семинари или  като пишете на на e-mail: ayurvedabg@gmail.com и на тел: 0896728881 Местата са ограничени!София 1000, ул. “Г. Бенковски” №11, в Чайната.

 

БИХМЕ ИСКАЛИ ДА ВИ ИНФОРМИРАМЕ, ЧЕ БЪЛГАРСКО СДРУЖЕНИЕ АЮРВЕДА ПОДГОТВЯ ОРГАНИЗИРАНЕТО НА СЕМИНАРИ НА СЛЕДНИТЕ ТЕМИ:

 

-      Практически курс по марматерапия

-      Пулсова  диагностика

 

Семинарите се организират със съдействието на посланика на Индия в България и министъра на Йога и Аюрведа в Индийското правителство за изпращането на най-компетентните лектори.

Очаквайте по-подробна информация, която ще публикуваме скоро на страницата на Сдружението.

 

 КАКВО Е АЮРВЕДА

     Аюрведа е най-древната лечебна система в света от 5000 години, като част от културната и духовна традиция на Индия. Думата Аюрведа е на санскрит и произлиза от "аю", което означава живот и "веда", което означава знание, т.е. наука за живота. Аюрведа е система за лечение, профилактика и дълголетие. Основните средства, с които си служи, са подправки, храни, билки, масла, скъпоценни камъни.  Методите, които използва, са диета, промени в начина на живот, детоксикация на организма, парни сауни с билкови отвари, лечебни вани, йога, дихателни упражнения, мантри, медитация.

Основната цел на Аюрведа е изкореняването на болестите, които са пречка в живота на човека в неговите 4 основни аспекта: изпълняване на задълженията(дхарма), придобиване на богатство (артха), удовлетворяване на желанията (кама) и постигане на освобождение (мокша).

 ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВОДЕЩИТЕ

Подп. /чкв / ГЕОРГИ ДРАГАНОВ

Подп./чкв/Георги Драганов придобива магистърска степен във Фармацевтичен факултет към Медицински университет – София, където понастоящем  преподава към катедра"Фармацевтична химия", както и в следдипломно обучение на медицински специалисти. Защитил е специалности по "Анализ на лекарствените продукти" и "Клинична фармация", специализира "Токсикология и токсикологичен анализ" (МУ – София).

През 2013 г. успешно завършва Стратегически курс във Военна академия "Г. С. Раковски" (ядрен, химичен и биологичен антитероризъм) с квалификация за изпълнение задълженията на ръководните органи в системата на националната сигурност и отбрана. Преминал е множество следдипломни обучения и е придобил квалификации по национална сигурност, защита на населението и инфраструктурата при извънредни ситуации,управление при кризи, трудова медицина,  (Военна академия "Г. С. Раковски"), "Здравен мениджмънт" (МУ – София, ФОЗ), употреба и злоупотреба с биологичноактивни вещества, комплементарна медицина, двугодишен курс по индийска традиционна медицина,културизъм и фитнес-културизъм (НСА "Васил Левски"), клинична хомеопатия, хранене и диететика, употребата и регулация на хранителни добавки, медикаментозни и немедикаментозни методи за повишаване на физическите и психическите способности, когнитивна наука, невролингвистично програмиране, подходи в професионалното обучение за възрастни.

Участва в управленските структури и членува в престижни български и международни професионални научни и съсловни организации на медицинските специалисти и експерти в областта на сигурността.Eксперт към Съюза на българските командоси. За своята активна дейност е награждаван многократно с решение на УС на СБК. Автор е в над 60 публикации в монографии, специализирани научни издания, учебни помагала, патенти, научни проекти и международни научни форуми в областта на здравеопазването и сигурността. 



" The effect of preservatives on the microflora in the human body " In this workshop participants will learn about : - What are preservatives and where applicable - Can we avoid their use in our daily lives - The role of probiotics to redress the balance - Natural probiotics in our kitchen 01.11.2015 11:00 ч Tea house "Str. Benkovski "№ 11
 The effect of preservatives on the microflora in the human body "
In this workshop participants will learn about :
  - What are preservatives and where applicable
  - Can we avoid their use in our daily lives
  - The role of probiotics to redress the balance
  - Natural probiotics in our kitchen


Регистрационна форма:

НОВИНАР

Запишете се за актуална информация направо в електронната Ви поща.

ПОЛЕЗНО

СЪБИТИЯ