Полезно

1. ГЕНЕТИКАТА НА БЪЛГАРИТЕ

Имаме удоволствието да Ви представим лекцията на професор д-р Иво Кременски, генетик номер едно на България. завеждащ генетична лаборатория в Медицинския университет; до 2011 завеждащ Националната генетична лаборатория; до 2014 национален консултант по медицинска генетика

Повече ››

2. Списък на подарени книги от AYUSH и Посолството на Индия в България.

Скъпи приятели, на 21 юни- Международният ден на йога получихме дарение от AYUSH и посолството на Индия в България. Предоставяме ви списъка.Книгите, които са в един екземпляр първо ще се сканират, а тези които са в повече от един екземпляр, ще се предоставят направо на членове на Сдружението, които са плащали редовно членския си внос. Периодът за четене ще бъде два месеца, след което книгата трябва да се върне.

Повече ››

3. Дейвид Фроли в София през месец май !

Изключително сме щастливи да ви представим: ДЕЙВИД ФРОЛИ и неговата съпруга ЙОГИНИ ШАМБХАЛИ ЧОПРА, които ще бъдат наши специални гости в София от 30 май 2014 год. до 2 юни2014 год. включително В програмата им са предвидени лекции и двудневен семинар,които ще се проведат в залата на Националното музикално училище ”Любомир Пипков”.Ще бъде представена и най-новата книга на Дейвид Фроли, издадена на български език ”Сома в йога и аюрведа”. ОЧАКВАЙТЕ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА СЪБИТИЕТО НА САЙТА НИ.

Повече ››

4. МЕДИТАЦИЯТА ПРЕСТРУКТУРИРА СЪЗНАНИЕТО

Характерни за медитацията са бавните ТЕТА и ДЕЛТА -вълните с честота съответно 4 – 7 Hz и 0,5 – 4 . Те се наблюдават и в различните фази на съня.

Повече ››

Българско сдружение аюрведа

Регистрационна форма

Новинар

Запишете се за актуална информация направо в електронната Ви поща.

Регистрирай ме
Събития